Garanti BBVA Leasing România, împrumut de 5 milioane de euro de la BERD

Garanti BBVA Leasing România, împrumut de 5 milioane de euro de la BERD
scris 23 nov 2020

Garanti BBVA Leasing România, parte a Grupului Garanti BBVA România, a obținut o finanțare de 5 milioane de euro de la Banca Europeană de Reconstrucții și Dezvoltare (BERD), în contextul pandemiei.

Noua linie de credit reprezintă al cincilea acord de creditare între BERD și Garanti BBVA Leasing România și are ca scop finanțarea microînreprinderilor și IMM-urilor afectate de pandemia de Covid-19.

Bitcoin, la un pas de maximul istoric. O apreciere de circa 8% ar duce criptomoneda la prețul record din 2017 CITEȘTE ȘI Bitcoin, la un pas de maximul istoric. O apreciere de circa 8% ar duce criptomoneda la prețul record din 2017

Garanti BBVA Leasing (marca sub care funcționează compania Motoractive IFN SA) face parte din grupul financiar Garanti BBVA România. Grupul reunește și Garanti BBVA și Garanti BBVA Credite de Consum (marca sub care funcționează compania Ralfi IFN).

Grupul Garanti BBVA România este deținut de Garanti BBVA Turcia (TGB), al cărui acționar majoritar este grupul financiar spaniol Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA).

viewscnt
Afla mai multe despre
berd
garanti
imprumut imm
garanti bbva leasing
imprumut berd
garanti berd
garanti bbva