Garanti BBVA România primește un împrumut de 10 milioane de euro de la BSTDB, pentru a sprijini mediul de afaceri local

Garanti BBVA România primește un împrumut de 10 milioane de euro de la BSTDB, pentru a sprijini mediul de afaceri local
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 mai 2024

Garanti BBVA România obține un împrumut subordonat de 10 milioane de euro de la Banca pentru Comerț și Dezvoltare a Mării Negre (BSTDB). Cu o maturitate de  șapte ani, această finanțare va fi utilizată pentru scopurile generale corporative ale Garanti BBVA România, inclusiv pentru extinderea portofoliului de credite acordate de bancă mediului de afaceri local.

Acest nou acord de împrumut continuă parteneriatul inițiat în anul 2014 ȋntre Grupul Garanti BBVA România și BSTDB, prin care instituția financiară internațională a oferit în mai multe rânduri finanțări entităților grupului, împrumuturile totalizând aproximativ 100 de milioane de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.
Profit stabil pentru ING Bank România. Active în creștere cu 14% CITEȘTE ȘI Profit stabil pentru ING Bank România. Active în creștere cu 14%

Acest împrumut va facilita băncii respectarea în continuare a reglementărilor UE și ale sistemului bancar românesc prin susținerea adecvării capitalului și diversificarea surselor de finanțare. 

Garanti BBVA face parte din Grupul Garanti BBVA România, alături de Garanti BBVA Leasing și Garanti BBVA Credite de Consum, care completează oferta băncii cu produse specifice de leasing, servicii de management al flotei, precum și credite de consum.

Garanti BBVA România este deținută de Garanti BBVA Turcia (TGB), a doua cea mai mare bancă privată din Turcia. Acționarul majoritar al Garanti BBVA Turcia este grupul financiar spaniol Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA).

viewscnt
Afla mai multe despre
garanti bbva românia
bstdb