Gil Karni este noul CEO al Bank Leumi România

Gil Karni este noul CEO al Bank Leumi România
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 mai 2016

Banca Națională a României a aprobat numirea lui Gil Karni în funcția de președinte executiv al Bank Leumi România la începutul lunii mai, după ce acesta a fost desemnat pe actuala poziție la începutul anului de către Consiliul de Administrație al băncii.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Gil Karni lucrează în Bank Leumi Israel și în subsidiarele acesteia de mai bine de 20 de ani.

Karni revine în România după ce a ocupat funcția de CEO al Bank Leumi Luxemburg timp de 5 ani. Înaintea acestui mandat, el a ocupat postul de director al Diviziei Real Estate și Israeli în cadrul Bank Leumi România timp de 3 ani.

"Mă bucur să revin în România pentru a contribui la dezvoltarea prezenței Grupului Leumi în această piață foarte importantă, alăturându-mă unor colegi foarte buni, adevărați profesioniști, cu ajutorul cărora banca va continua să ofere un înalt grad de expertiză clienților săi, în conformitate cu valorile fundamentale ale Grupului. Sunt convins că Bank Leumi România va continua să crească și să evolueze într-un mod foarte sustenabil, ceea ce va conduce la rezultate excepționale pe termen lung, atât pentru clienți, cât și pentru Bancă', a spus Karni.

Bank Leumi România este filiala locală a Bank Leumi le-Israel, unul dintre cele mai puternice grupuri financiare din Israel. Stabilită în 1902 la Londra, Bank Leumi le-Israel are în prezent o rețea internațională de peste 250 de sucursale și reprezentanțe în Israel și alte centre economico-financiare importante ale lumii.

În România, Bank Leumi este prezentă din anul 2006, având o rețea de 15 unități în cele mai importante orașe.

Sursa: Agerpres

viewscnt
Afla mai multe despre
bank leumi
gil karni