Indicele ROBOR la 3 luni a crescut la cel mai mare nivel din ultimele două luni

Indicele ROBOR la 3 luni a crescut la cel mai mare nivel din ultimele două luni
scris 5 dec 2019

Indicele ROBOR la 3 luni, în funcție de care sunt calculate dobânzile la majoritatea creditelor în lei, a crescut la 3,06%, cel mai mare nivel din ultimele două luni.

Miercuri, ROBOR la 3 luni a fost cotat la 3,04%.

Cel mai mare cumpărător de mașini din România ajunge pe bursă, unde listează obligațiuni de 20 milioane euro. Deloc surprinzător, banii vor fi folosiți... pentru cumpărarea de mașini. Regulă în companie: Câte o carte citită, atribuție de serviciu CITEȘTE ȘI Cel mai mare cumpărător de mașini din România ajunge pe bursă, unde listează obligațiuni de 20 milioane euro. Deloc surprinzător, banii vor fi folosiți... pentru cumpărarea de mașini. Regulă în companie: Câte o carte citită, atribuție de serviciu

ROBOR la 6 luni a scăzut la 3,12%.

ROBOR (Romanian Interbank Offer Rate) este rata medie a dobânzii la care se împrumută, între ele, instituțiile bancare din România, în lei, iar evoluția sa este legată, în principal, de nivelul de lichiditate existent în piață.

BNR a publicat, la începutul lunii mai, indicele de referință trimestrial pentru creditele acordate consumatorilor (IRCC), care va înlocui ROBOR în calculul dobânzilor la majoritatea creditelor în lei. Valoarea acestuia, pentru al doilea trimestru din 2019, a crescut la 2,66%, de la 2,63% în T1 2019.

viewscnt
Afla mai multe despre
robor
bnr