Indicele ROBOR la 3 luni a urcat la 3,10%

Indicele ROBOR la 3 luni a urcat la 3,10%
scris 18 mar 2019

Indicele ROBOR la 3 luni, în funcție de care sunt calculate dobânzile la majoritatea creditelor în lei, a crescut la 3,10%, potrivit datelor publicate luni de Banca Națională a României (BNR).

ROBOR la trei luni este indicatorul principal în funcție de care se calculează dobânzile variabile la creditele în lei, scrie News.ro.

Vineri, acesta a urcat de la 3,06% la 3,09%.

Un raport intern al Swedbank arată tranzacții de 10 miliarde de dolari între clienți ”suspecți” ai Swedbank și Danske Bank CITEȘTE ȘI Un raport intern al Swedbank arată tranzacții de 10 miliarde de dolari între clienți ”suspecți” ai Swedbank și Danske Bank

Luni, indicele a crescut la 3,10%.

Totodată, luni, indicele ROBOR la șase luni a urcat de la 3,29% la 3,30%.

Vineri, acesta a crescut de la 3,27% la 3,29%.

ROBOR (Romanian Interbank Offer Rate) este rata medie a dobânzii la care se împrumută, între ele, instituțiile bancare din România, în lei, iar evoluția sa este legată, în principal, de nivelul de lichiditate existent în piață.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
robor
bnr