ING Bank își mută sediul central și relochează 2.000 de angajați în Blue Rose Office Park, unde a închiriat 20.000 metri pătrați

ING Bank își mută sediul central și relochează 2.000 de angajați în Blue Rose Office Park, unde a închiriat 20.000 metri pătrați
Wili Bitescu
Wili Bitescu
scris 19 oct 2017

ING Bank, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii financiare din Romania, își va muta sediul central și va reloca 2.000 de angajați în Blue Rose Office Park, proiect al Portland Trust, aflat în curs de  dezvoltare în zona Expoziției din București.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

ING va ocupa clădirea 3 a proiectului, respectiv 20.000 metri pătrați, aproximativ 50% din suprafața totală închiriabilă a viitorului pol de afaceri.

Sediul central al ING Bank este acum pe Bd. Iancu de Hunedoara.

Blue Rose Office Park va fi primul proiect ce urmează să fie livrat în zona Expoziției după mai bine de șapte ani de la inaugurarea sediului central Unicredit Bank.

CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Avioanele Tarom au nevoie de CASCO și RCA. Cine se bate pentru cea mai mare poliță de asigurare din România

Conform unei analize a CBRE, stocul total modern de birouri clasa A din zona Piața Presei, ce include si centrele de afaceri situate pe bulevardul Expozitiei, se ridică la aproximativ 117.000 metri pătrați pentru proiecte dezvoltate în intervalul 2005 – 2012.

Stocul total de clădiri clasa A din București este așteptat să depășeasca 2,8 milioane metri pătrați până la sfârșitul acestui an și 3,3 milioane metri pătrați până la finalul anului 2019.

viewscnt
Afla mai multe despre
ing bank
sediul central