Libra Bank crește dobânzile pentru depozitele constituite online

Libra Bank crește dobânzile pentru depozitele constituite online
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 apr 2016

Libra Internet Bank majoreazǎ cu 0,2% bonusul acordat depozitelor constituite online pentru clienții persoane fizice, astfel că pentru pentru depozitele în lei cu scadențǎ la 12 luni, dobânda finală ajunge la 2,05%, a anunțat compania.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

De asemenea, românii care opteazǎ pentru un astfel de produs de economisire vor primi un bonus de 0,15% dacă depozitele constituite online au scadențǎ la șase sau la nouă luni, scrie News.ro

Constituirea unui depozit online nu implicǎ niciun cost suplimentar, deoarece serviciul de internet banking este oferit gratuit clienților bǎncii, arată comunicatul citat. Oferta se adreseazǎ atât clienților existenți, cât și celor noi care își constituie un depozit standard, în lei, prin internet banking.

De anul trecut, de când dă posibilitatea clienților să-și deschidă cont bancar 100% online, fǎrǎ hârtii și fǎrǎ drumuri la bancǎ, banca a strâns aproximativ 1.500 de clienți și peste 1,1 milioane de euro în conturi.

Facebook Messenger se apropie de 1 miliard de utilizatori și anunță noi facilități CITEȘTE ȘI Facebook Messenger se apropie de 1 miliard de utilizatori și anunță noi facilități

Libra Bank, un jucător de talie mică din sectorul bancar specializat pe nișa profesiilor liberale, a raportat pentru anul 2015 un profit net de aproximativ 24 milioane de lei (echivalentul a 5 mil. euro), în timp ce activele administrate de bancă au ajuns la 2,4 mld. lei. Rata creditelor neperformante a ajuns la 7,8%, sub nivelul pieței de 11,65% în decembrie 2015.

La finalul anului 2015, volumul total al activelor nete deținute de banca s-a ridicat la 2,4 miliarde lei, triplându-se, astfel, în ultimii 3 ani.

Depozitele au ajuns la un total de 2,2 miliarde lei, în creștere cu 49% comparativ cu 2014.

În același timp, soldul creditelor s-a ridicat la peste 1,3 miliarde lei, în condițiile în care rată creditelor neperformante a fost de 7,8%, sub media pieței.

Libra Internet Bank are în prezent o rețea de 44 de sucursale care deservesc preponderent clienți din segmentele profesii liberale, IMM, corporate și agribusiness.

viewscnt
Afla mai multe despre
libra bank
dobanzi depozite