Libra Internet Bank lansează o nouă versiune a contului online pentru firme și profesii liberale

Libra Internet Bank lansează o nouă versiune a contului online pentru firme și profesii liberale
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 oct 2020

Libra Internet Bank lansează o versiune upgrade a produsului prin care clienții își pot deschide un cont curent de business, 100% autonom și 100% online, cu semnatură electronică asigurată acum de către bancă, la momentul semnării documentației contractuale.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Prin noua versiune, clienții beneficiază de o experiență de utilizare premium, asigurată de un design complet nou și de un flux de deschidere simplu și intuitiv.

UiPath îl numește pe Renzo Taal, un veteran al spațiului SaaS, la conducerea regiunii EMEA CITEȘTE ȘI UiPath îl numește pe Renzo Taal, un veteran al spațiului SaaS, la conducerea regiunii EMEA

Pe lângă deschiderea unui cont curent în lei, clienții au și posibilitatea deschiderii unui cont în euro și/sau în dolari, iar odată cu această versiune, produsul poate fi accesat și de pe dispozitivele mobile. Pentru moment, soluția este disponibilă clienților cu administrator unic.

Libra Internet Bank este membră a grupului american de investiții New Century Holdings (din 2003).

Cu o rețea de 55 de sucursale, banca este specializată în domenii precum profesiile liberale, dezvoltatorii imobiliari, agribusiness-ul sau segmentul IMM-urilor și acordă o atenție deosebită tehnologiei moderne și parteneriatelor cu fintech-urile.

viewscnt
Afla mai multe despre
libra internet bank
cont online