NETOPIA Payments lansează noua versiune a aplicației mobilPay Wallet

NETOPIA Payments lansează noua versiune a aplicației mobilPay Wallet
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 iun 2018

NETOPIA Payments, cel mai mare procesator de plăți electronice din România, lansează versiunea 2.0 a aplicației mobilPay Wallet. Odată cu noua versiune, comercianții vor putea accepta mult mai ușor plățile realizate cu mobilPay Wallet, prin scanarea unui cod QR disponibil la casele de marcat sau în pagina de plată securizată. Compania estimează o creștere de peste 50% a numărului de utilizatori odată cu lansarea noii versiuni.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Noua versiune mobilPay Wallet oferă utilizatorilor un meniu intuitiv, o interfață mai atrăgătoare, dar și noi funcționalități. De asemenea, în această versiune, partenerii aplicației pot pune la dispoziția utilizatorilor oferte personalizate disponibile doar pentru clienții care achită cu mobilPay Wallet. Pe lângă cardurile Visa și Mastercard de debit sau de credit, care puteau fi adăugate în aplicație încă din versiunea anterioară, utilizatorii pot adăuga acum și cardurile de loialitate de la diverși comercianți din piață.

Financial Times: UniCredit și Societe Generale analizează posibilitatea unei fuziuni CITEȘTE ȘI Financial Times: UniCredit și Societe Generale analizează posibilitatea unei fuziuni

Datele NETOPIA arată că utilizatorii mobilPay Wallet aleg să plătească cel mai mult în mediul online, prin scanarea codului QR din pagina de plată a celor peste 4.000 de comercianți parteneri. Tranzacțiile online reprezintă peste 45% din totalul plăților. Pe locul al doilea se află plata facturilor direct din aplicație, cu un procent de 25%, urmată de plata prin Scan & Pay în magazinele fizice (Carrefour, Selgros, Cora, Chopstix) care reprezintă aproape 10% din totalul tranzacțiilor. Achizițiile biletelor de transport în comun direct prin mobilPay Wallet reprezintă peste 15%, orașul cu cel mai mare procentaj fiind Cluj-Napoca.

Potrivit datelor companiei, suma medie a tranzacțiilor efectuate prin mobilPay Wallet este de 102.4 lei. Cele mai multe plăți realizate prin aplicație sunt cele pentru facturile online, taxe și impozite, urmate de plata comenzilor pentru livrarea mâncării, plata biletelor la diverse evenimente, a biletelor de avion sau a costurilor de întreținere.

Netopia mobilPay este cel mai mare procesator de plăți electronice de pe piața locală, companie 100% românească. Peste 4.000 de comercianți folosesc serviciile și soluțiile NETOPIA: plăți mobile, tranzacții prin sms, cu cardul, cash și Bitcoin.

viewscnt
Afla mai multe despre
netopia payments
pay wallet