Orban vrea un program de economisire „Români pentru români”

Orban vrea un program de economisire „Români pentru români”

Inquam Photos

Profit.ro
Profit.ro
scris 5 mai 2020

Guvernul intenționează să lanseze noi instrumente de economisire prin emiterea de obligațiuni și titluri de stat. "Ne gândim ca anumite emisiuni să fie pentru niste obiective specifice, în care să implicăm cetățeanul, într-un program de genul "Români pentru români", spune premierul Ludovic Orban.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Intenționăm să lărgim instrumentul emiterii de obligațiuni pentru cetățenii români, care să poată fi cumpărate de cetățenii români astfel încât să oferim un instrument suplimentar de economisire pentru cetățeni și să le oferim posibilitatea celor care au resurse să economiească banii pe care îi au prin astfel de instrumente, cum sunt titlurile de stat, obligațiunile. Ne gândim ca anumite emisiuni să fie pentru niste obiective specifice, în care să implicăm cetățeanul într-un program "români pentru români", ceva de acest gen", a spus Orban.

Profit LIVE TV - Să ajutăm business-ul. Early Game Ventures anunță o nouă investiție, în startup-ul Humans. \ CITEȘTE ȘI Profit LIVE TV - Să ajutăm business-ul. Early Game Ventures anunță o nouă investiție, în startup-ul Humans. "Pentru anumite firme, pandemia poate fi o academie!"

Guvernul a împrumutat în primele 4 luni aproape 39 miliarde lei, dar suma este prea mică pentru a acoperi deficitul bugetar și împrumuturile vechi ajunse la plată.

viewscnt
Afla mai multe despre
orban
titluri