Acțiunile americane recuperează declinul de săptămâna trecută

Acțiunile americane recuperează declinul de săptămâna trecută
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 7 iun 2022

Principalii indici bursieri din SUA s-au apreciat pentru a doua zi consecutiv marți, recuperând integral pierderile de săptămâna trecută.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Dow Jones Industrial Average (DJIA) a avansat cu 0,80%, S&P 500 s-a apreciat cu 0,95%, iar indicele Nasdaq Composite, cu 0,94%.

Acțiunile americane au oscilat la începutul sesiunii, după ce gigantul din retail Target (-2,6%) și-a revizuit în scădere estimările de profit, pentru a doua oară în trei săptămâni, pe fondul unui surplus de stocuri.

Bursa câștigă jumătate de procent, pe fondul unei lichidități modeste CITEȘTE ȘI Bursa câștigă jumătate de procent, pe fondul unei lichidități modeste

Investitorii au monitorizat îndeaproape marii retaileri în ultima perioadă, pentru a putea detecta semnele unei potențiale retrageri din partea consumatorilor, presați de scumpirile combustibililor, alimentelor și a altor produse, pe măsură ce inflația accelerează, potrivit MarketWatch.

În Europa, indicele Stoxx Europe 600 a consemnat un declin de 0,28%, cu scăderi pe toate marile burse: -0,12% pentru indicele FTSE 100 de la Londra, -0,66% pentru DAX de la Frankfurt și -0,74% pentru referința CAC 40 de la Paris.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
bursa sua
actiuni americane
cresteri
target