Aerostar, companie care a semnat recent un contract cu Lockheed Martin, acordă un dividend cu randament mic

Aerostar, companie care a semnat recent un contract cu Lockheed Martin, acordă un dividend cu randament mic
Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 26 mar 2024

Societatea care asigură lucrările de întreținere a flotei de aviaone de luptă F-16 a României, distribuie sub dividende aproximativ umătrate din profitul net de 61,09 milioane lei obținut în anul 2023.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Consiliul de Administrație al Aerostar Bacău (ARS) a convocat Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor, pe ordinea de zi figurând și propunerea pentru distribuirea unui dividend brut de 0,2100 lei/acțiune, cu data plății 30 mai.

Calculat la nivel net și raportat la ultimul preț de închidere de 9,30 lei/acțiune, dividendul acordat de Aerostar oferă acționarilor un randament de 2,08%.

Dividend cu randament de 7% de la Conpet. Câți bani iau fondatorii Dedeman CITEȘTE ȘI Dividend cu randament de 7% de la Conpet. Câți bani iau fondatorii Dedeman

Grupul american de apărare Lockheed Martin și Aerostar Bacău deschid primul centru de servicii de întreținere, reparații și revizie (MRO) certificat pentru elicopterul S-70 Black Hawk din Europa. Această nouă capacitate consolidează relația existentă între Lockheed Martin și Aerostar, care efectuează deja activități similare pentru flota de avioane de luptă F-16 a României.

viewscnt
Afla mai multe despre
aerostar
bvb
bursa
lockheed martin
dividende