Alser Forest listează obligațiuni de 1,5 milioane euro

Alser Forest listează obligațiuni de 1,5 milioane euro
Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 29 iun 2021

Compania specializată în livrarea de utilaje forestiere Alser Forest aduce miercuri la cota pieței AeRO titluri obligatare vândute în plasament privat în luna aprilie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Un nou emitent accesează Bursa de Valori București pe segmentul obligațiuni. Alser Forest, jucător în industria forestieră, își listează emisiunea, în valoare de 1,5 milioane euro, pe piața AeRO începând de mâine.

Titlurile scadente în aprilie 2024 și având o rată anuală a dobânzii de 8% (ALS24E) au fost vândute într-un plasament privat intermediat de Intercapital Invest la care au participat 64 de investitori în luna aprilie.

INFOGRAFIC Pariul polonezului Sobolewski dă roade pentru bursă. Piața AeRO, la rulaje duble față de anul trecut CITEȘTE ȘI INFOGRAFIC Pariul polonezului Sobolewski dă roade pentru bursă. Piața AeRO, la rulaje duble față de anul trecut

Înregistrată în orașul Săcele, județul Brașov, Alser Forest a realizat anul trecut venituri toatel din exploatare de 15,55 milioane lei și un profit brut de aproximativ 960.000 de lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
alser forest
bvb
. bursa
obligatiuni