Brainconf cumpără acțiuni Romcarbon de 600.000 de lei

Brainconf cumpără acțiuni Romcarbon de 600.000 de lei
Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 11 ian 2016

Romanian Investments Fund, fond înregistrat în Cipru, a vândut în ședința de tranzacționare de vineri de la Bursa de Valori București 5 milioane acțiuni Romcarbon Buzău (ROCE) la prețul de 0,12 lei/acțiune. Cumpărătorul este societatea Braiconf.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Părțile din tranzacția în valoare de 600.000 de lei pe titlurile Romcarbon au devenit cunoscute începând de astăzi când intermediarii Swiss Capital din partea vânzătorului Romanian Investments Fund (RIF) și Raiffeisen Bank din partea cumpărătorului Braiconf au notificat operatorul de piață BVB.

Este o tranzacție prin care Braiconf își mărește expunerea după ce și în data de 28 decembrie a achiziționat - tot de la RIF - un pachet de 10 milioane acțiuni Romcarbon Buzău la prețul de 1,19 lei/acțiune, ceea ce ridică valoarea schimbului la 1,19 milioane lei.

Romcarbon, companie cu activitatea în domeniul prelucrării materialelor plastice și reciclarea deșeurilor, este controlată prin societăți din Cipru de omul de afaceri taiwanez Hung Ching Ling. La ultimul preț de tranzacționare al săptămânii precedente, de 0,1275 lei/acțiune, emitentul are o capitalizare bursieră de 33,67 milioane lei (7,44 milioane euro).

viewscnt
Afla mai multe despre
bvb
bursa
romcarbon
braiconf
rif
swiss capital
raiffeisen bank