Bursa a instruit 10.000 de persoane în tainele investițiilor

Bursa a instruit 10.000 de persoane în tainele investițiilor
Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 14 nov 2015

Aproximativ 10.000 de persoane au participat la programele educaționale derulate de Bursa de Valori București, afirmă președintele BVB, Lucian Anghel.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Bursa organizează, sâmbătă, cea de-a treia ediție a Forumului pentru Investitorii Individuali, parte a programului de atragere către piață a retailului. De altfel, de când a relansat programele cu caracter educațional, operatorul de piață a avut contact cu aproape 10.000 de persoane care au vrut să învețe lucruri despre investițiile bursiere, a spus Lucian Anghel, președintele Consiliului de Administrație al BVB.

Un număr de 3.000 dintre aceste persoane au fost elevi, în școală existând interes, conform sursei citate, pentru segmentul de piață de capital al educației financiare.

Bursa a organizat, până în prezent, trei concursuri de tranzacționare online cu bani virtuali, care simulau evoluțiile din piața reală BVB Invest Quest, iar în această toamnă a lansat conceptul Fluent în Finanțe pentru inițierea în lumea investițiilor a potențialilor clienți din rândul profesioniștilor care activează în companii.

"Cred că Bursa este unul dintre vectorii principali în efortul de educație financiară", adaugă președintele BVB.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
bvb
bursa
lucian anghel