Compa Sibiu distribuie dividende de jumătate de milion de lei. Randament al dividendului mai mic de 0,5%

Compa Sibiu distribuie dividende de jumătate de milion de lei. Randament al dividendului mai mic de 0,5%
Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 13 mar 2023

Producătorul de componente auto Compa are în vedere repartizarea unui sfert din câștigul de anul trecut către acționari.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Consiliul de Administrație al Compa Sibiu (CMP) a convocat pentru 26 aprilie Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor, pe ordinea de zi figurând un punct care prevede distribuția unui dividend brut de 0,0023 lei/acțiune, care, calculat la nivel net și raportat la ultimul preț de închidere de la BVB, de 0,4600 lei/acțiune al companiei, oferă un randament de 0,46%.

Valoarea agregată a dividendelor acordate de producătorul de componente auto este de jumătate de milion de lei, ceea ce înseamnă o distribuție a unui sfert din profitul net de 1,99 milioane lei afișat la raportarea anuală preliminară. Acesta s-a prăbușit de 5 ori și jumătate față de rezultatul net de 15,05 milioane lei obținut în 2021. Data plății ar urma să fie 15 iunie.

Bittnet Systems listează obligațiuni de 2 milioane euro care intră la în ring la un preț cu 8% peste cel din plasamentul privat. Compania de IT are 15 ani de creștere, inclusiv în etapa 2020-2022, cu \ CITEȘTE ȘI Bittnet Systems listează obligațiuni de 2 milioane euro care intră la în ring la un preț cu 8% peste cel din plasamentul privat. Compania de IT are 15 ani de creștere, inclusiv în etapa 2020-2022, cu "arest la domiciliu" și război

În Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor este pusă spre vot aprobarea unor plafoane de credite pe termen mediu în valoare de 5,70 milioane euro care ar urma să fie contractate în vederea susținerea obiectivelor de investiții pentru anii 2023-2025. delegarea Consiliului de Administrație să angajeze sau să prelungească credite pentru investiții, linii de credit, leasing, scrisori de garanție bancară și alte produse financiar bancare, cu încadrarea în cadrul plafonului total cumulat de 40 milioane euro, precum și să constituie garanții mobiliare și imobiliare aferente cu bunuri din patrimoniul societății.

viewscnt
Afla mai multe despre
compa
bvb
bursa
auto