Dividend cu randament de 7% de la Conpet. Câți bani iau fondatorii Dedeman

Dividend cu randament de 7% de la Conpet. Câți bani iau fondatorii Dedeman
Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 22 mar 2024

Transportatorul național de țiței prin conducte, Conpet, vizează acordarea de dividende de peste 10 milioane euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar

Consiliul de Administrație al Conpet Ploiești (COTE) a convocat pentru 25-26 aprilie Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor, pe ordinea de zi figurând și propunerea pentru distribuirea, cu data plății 17 iunie, a unor dividende în valoare de 57,89 lei.

Din acestea, suma de 33,98 milioane lei ar urma să plece către bugetul de stat în contul participației de 58,72% a statului deținută prin Ministerul Energiei. De asemenea, Pavăl Holding, vehiculul de investiții prin care fondatorii retailerului Dedeman își realizează investițiile de portofoliu, ar urma să beneficieze de suma de 4,29 milioane lei, în contul deținerii de 7,41% din titluri conturată în anul 2020.

CONFIRMARE Romgaz cumpără parcuri fotovoltaice și/sau eoliene CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Romgaz cumpără parcuri fotovoltaice și/sau eoliene

Valoarea dividendului brut va fi de 6,555397170 lei/acțiune și acesta, raportat la ultimul preț de închidere de la Bursa de Valori București, de 88,60 de lei/acțiune și calculat la nivel net, va oferi acționarilor un randament de 6,81%.

viewscnt
Afla mai multe despre
conpet
bvb
bursa
dividende
ministerul energiei