Dividende de la BENTO

Dividende de la BENTO

Sursa foto: BVB

Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 27 mar 2024

Listată în urmă cu 2 ani, compania 2B Intelligent Soft acordă un dividend cu randament de 2%.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Consiliul de Administrație al 2B Intelligent Soft (BENTO) a convocat pentru 29-30 aprilie Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor, pe ordinea de zi figurând și repartizarea profitului net de 13,10 milioane lei obținut anul trecut. Astfel, pe pentru o companie de IT aflată într-o etapă de creștere, suma de 8,91 milioane lei ar urma să rămână ca profit nedistribuit.

Biofarm distribuie 40% din profitul net al anului 2023 sub formă de dividende. Cât câștigă fondurile alternative de investiții din strada Rahmaninov CITEȘTE ȘI Biofarm distribuie 40% din profitul net al anului 2023 sub formă de dividende. Cât câștigă fondurile alternative de investiții din strada Rahmaninov

Suma de 4,09 milioane lei ar urma să plece către acționari sub formă de dividende, ceea ce echivalează cu o rată de distribuție de 31,22%. Dividendul brut cu dată a plății de 29 iulie este de 0,3000 lei/acțiune. Calculat la nivel net și raportat la ultimul preț de închidere de 13,60 lei/acțiune de pe piața AeRO de la BVB, acesta oferă acționarilor un randament de 2,03%.

viewscnt
Afla mai multe despre
2b intelligent soft
bento
bvb
bursa
dividende