După un declin al operațiunilor pe bursă pentru obligațiuni, tranzacție de 6,1 milioane lei cu titluri de stat

După un declin al operațiunilor pe bursă pentru obligațiuni, tranzacție de 6,1 milioane lei cu titluri de stat
Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 7 aug 2017

După o perioadă cu un declin al activității de tranzacționare pe segmentul obligațiuni la Bursa de Valori București, astăzi am consemnat un transfer cu un pachet de titluri de stat scadente în anul 2027.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Tranzacție la BVB pe segmentul titlurilor de stat. Un număr de 530 de titluri emise în 2012, cu maturitate de 25 de ani, au fost tranzacționate pe bursă cu puțin înaintea prânzului, valoarea schimbului ridicându-se la 6,14 milioane lei. Prețul a fost de 115,7020 lei/acțiune, în creștere cu 0,17% față de ultima tranzacție pe această emisiune în valoare de 122 milioane lei, datând din luna mai a anului trecut.

EXCLUSIV Repere de tranzacționare pentru acțiunile Electrica. „Este graficul pe care să faci bani!”, spune un broker CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Repere de tranzacționare pentru acțiunile Electrica. „Este graficul pe care să faci bani!”, spune un broker

Valoarea transferului este aproape triplă față rulajul de celui mai tranzacționat emitent pe segmentul acțiuni, respectiv Banca Transilvania (TLV), în timp ce acțiunile Fondului Proprietatea (FP) abia însumează volume echivalente cu aproximativ jumătate de milion de lei.

Astăzi, pe piața obligațiunilor de la Bursa de Valori București, au intrat la tranzacționare titluri emise de UniCredit Bank în 3 tranșe, având scadențe de 3, 5 și, respectiv 7 ani, în valoare totală de 610 milioane lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
bvb
obligatiuni
titluri de stat
dobanzi