Frații Cristian și Mihai Logofătu vând 14% din acțiunile Bittnet pentru 8 milioane de lei, operațiune pentru închiderea înțelegerilor de la achiziția Crescendo International

Frații Cristian și Mihai Logofătu vând 14% din acțiunile Bittnet pentru 8 milioane de lei, operațiune pentru închiderea înțelegerilor de la achiziția Crescendo International
scris 16 ian 2019

Acționarii majoritari de la Bittnet Systems, prima societate de IT din România tranzacționată în regim bursier, au înstrăinat 14% din acțiuni pe segmentul tranzacțioilor speciale ale sistemului alternativ de tranzacționare AeRO de la BVB.

Tranzacție majoră la Bittnet Systems (BNET), care îi implică pe acționarii majoritari. Frații Cristian și Mihai Logofăru, acționarii cei mai importanți, au vândut 7,42 milioane de acțiuni, reprezentând 14,34% din capitalul social al companiei de IT, prin 6 tranzacții de tip deal realizate pe piața AeRO a Bursei de Valori București. Efectuate la prețul de 1,0850 lei/acțiune, schimburile s-au ridicat la valoarea de 8,05 milioane lei (1,72 milioane euro).

Conform notificării către piață, tranzacțiile fac parte din procesul de aliniere a intereselor foștilor asociați Crescendo International cu managementul Bittnet Systems, unde a existat un transfer de business la sfârșitul anului trecut.

Cum văd oamenii de afaceri evoluția business-ului în acest an: băncile vor strânge și mai mult robinetul, comenzile vor scădea, criza pe piața muncii se va adânci. Politica pașilor mărunți va fi preferată de tot mai mulți investitori CITEȘTE ȘI Cum văd oamenii de afaceri evoluția business-ului în acest an: băncile vor strânge și mai mult robinetul, comenzile vor scădea, criza pe piața muncii se va adânci. Politica pașilor mărunți va fi preferată de tot mai mulți investitori

La prețul tranzacțiilor, capitalizarea bursieră a companiei listată în primăvara anului 2015 se ridică la 56,15 milioane lei (11,99 milioane euro).

Dendrio, companie din cadrul grupului Bittnet Systems a anunțat încă de la cumpăna dintre ani că a finalizat preluarea activității de integrare IT&C a Crescendo International, urmărind venituri de 100 milioane lei în acest an. Anterior, Bittnet a plasat cu succes către 20 de investitori obligațiuni în echivalent de peste 2 milioane euro, pentru finanțarea achiziției Crescendo International.

viewscnt
Afla mai multe despre
mihai logofatu
cristian logofatu
bittnet systems
dendrio
crescendo international
bvb
bursa
aero