Indicii bursieri de pe Wall Street au închis la noi niveluri record

Indicii bursieri de pe Wall Street au închis la noi niveluri record
scris 10 apr 2021

Indicii bursieri de pe Wall Street au încheiat tranzacțiile de vineri la noi niveluri record, susținuți de avansul acțiunilor companiilor implicate în redresarea economiei americane, pe fondul accelerării campaniei de vaccinare împotriva Covid-19, transmite CNBC.

Indicele american Dow Jones a închis vineri în creștere cu aproape 300 de puncte, la un nou nivel record, iar pe ansamblul săptămânii a avansat cu 2%. Indicele S&P 500 a crescut cu 0,8%, atingînd un nivel record pentru a treia ședință consecurit. Indicele Nasdaq Composite a urcat cu 0,5%, scrie News.ro.

Armata Selectării Atente a Plasticului (ASAP), program de colectare selectivă a deșeurilor în școli, lansat deja în București, se extinde în Brașov. Obiectiv: implementarea în toate școlile din România până la finalul lui 2025 CITEȘTE ȘI Armata Selectării Atente a Plasticului (ASAP), program de colectare selectivă a deșeurilor în școli, lansat deja în București, se extinde în Brașov. Obiectiv: implementarea în toate școlile din România până la finalul lui 2025

Titlurile Carnival au avansat cu 2,6%, iar General Electric cu peste 1%. Acțiunile JPMorgan au crescut cu 0,8%.

viewscnt
Afla mai multe despre
wall street
bursa
actiuni