Investițiile în acțiuni mai au suflu

 Investițiile în acțiuni mai au suflu
scris 30 oct 2016

Aurel Bernat de la divizia de administrare a activelor financiare a Băncii Transilvania spune că potențialul acțiunilor este bun și că are o viziune favorabilă pentru economie și bursă în anul 2017.

După ani buni în care au oferit câștiguri consistente, se pune întrebarea dacă fondurile de instrumente cu venit fix mai au capacitatea de a oferi aceleași randamente, lansează provocarea Adrian Anghel, director de vânzări la OTP Asset Management, participant astăzi la Forumul Investitorilor Individuali organizat de Bursa de Valori București.

Afluența încă ridicată a investitorilor către fondurile de obligațiuni îi spune lui Aurel Bernat, director general adjunct la BT Asset Management, că încă potențialul acțiunilor nu a fost epuizat. „Ca administrator, votez pentru acțiuni”, a declarat acesta. Întrebat din sală ce părere are despre dinamica pieței pentru anul următor, Bernat a răspuns: „Suntem optimiști și pentru finalul acestui an și pentru 2017.” Nuanța sa este că orizontul de timp de investiții al fondurilor administrate de BT este însă mai lung.

viewscnt
Afla mai multe despre
aurel bernat
bvb
bursa
otp am
bt am
banca transilvania