Listată la începutul acestei toamne, Connections Consult raportează o profitabilitate în ușoară scădere

Listată la începutul acestei toamne, Connections Consult raportează o profitabilitate în ușoară scădere
Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 15 nov 2021

Deși și-a majorat cu 5,52% cifra de afaceri netă la 9 luni, la 28,27 milioane lei, de la 26,79 milioane lei, compania de software Connections Consult și-a redus în același interval câștigul pretaxare EBITDA cu 10,96%, la 2,03 milioane lei, de la 2,28 milioane lei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Connections Consult (CC), companie care a venit în septembrie la cota pieței AeRo a Bursei de Valori București, a realizat în primele 3 trimestre venituri de exploatare de 28,85 milioane lei, în creștere cu 6,69%, față de cele de 27,04 milioane lei din perioada similară a anului trecut. În același interval de raportare, cheltuielile de exploatare au crescut cu 8,25%, la 27,16 milioane lei, de la 25,09 milioane lei.

Astfel, societatea a obținut un profit net de 1,48 milioane lei, cu 6,33% mai mic decât câștigul net de 1,58 milioane lei din primele 9 luni din 2020. Aceasta confirmă prudența pe termen scurt a pieței unde titlurile societății s-au tranzacționat cu mici excepții sub prețul de 69,00 lei/acțiune al operațiunii premergătoare listării și care s-a ridicat la 10 milioane lei.

DOCUMENT Cu tarifele înghețate, Transelectrica împrumută sute de milioane de lei, inclusiv pentru a-și ține pe linia de plutire filialele de mentenanță, comunicații și formare profesională CITEȘTE ȘI DOCUMENT Cu tarifele înghețate, Transelectrica împrumută sute de milioane de lei, inclusiv pentru a-și ține pe linia de plutire filialele de mentenanță, comunicații și formare profesională

Tendința negativă a tins să se exacerbeze în sesiunea de astăzi pe fondul raportării financiare, când la jumătatea orarului de tranzacționare cotația se afla la nivelul de 59,20 lei/acțiune care ar conferi firmei o capitalizare bursieră de 64,00 milioane lei (12,93 milioane euro).

Connections Consult raportează pentru data de 30 septembrie datorii de 10,03 milioane lei, cu 13,59% mai mari decât cele de 8,83 milioane lei prinse în bilanț la sfârșitul anuluii trecut.

Compania cu ambiții de expansiune inclusiv internaționale a anunțat la începutul lunii trecute achiziția firmei Brusch Services. În raportarea trimestrială Connections Consult notifică piața că la finele lunii spetembrie a semnat un contract de dezvoltare sofware în valoare de 5,8 milioane lei cu o institușie publică din România, perioada de derulare fiind de 11 luni.

viewscnt
Afla mai multe despre
connections consult
bvb
bursa