Liviu Stoleru, care s-a retras din postul de CEO al Cemacon după 12 ani, va prelua conducerea ROCA Industry din ianuarie. "Liviu este cea mai potrivită persoană pentru acest rol."

Liviu Stoleru, care s-a retras din postul de CEO al Cemacon după 12 ani, va prelua conducerea ROCA Industry din ianuarie. "Liviu este cea mai potrivită persoană pentru acest rol."

Liviu Stoleru

scris 9 dec 2021

Liviu Stoleru, care s-a retras recent din postul de CEO al companiei Cemacon, post pe care îl deținea de aproape 12 ani, va prelua conducerea ROCA Industry începând cu luna ianuarie a anului viitor. 

ROCA Industry a fost lansată miercuri, reunind toate companiile de construcții din portofoliul ROCA Investments, companie parte a Impetum Group.

Profit.ro a anunțat că acum este pregătit un plasament privat al entității, în sumă de până la 45 milioane lei, cu listarea pe bursă a acțiunilor, printr-o companie denumită Holdingrock1.

,,Obiectivul nostru este ca ROCA Industry să devină un pilon strategic pentru dezvoltarea ROCA Investments, să creeze un impact pozitiv major în construcția unor branduri românești și a economiei autohtone în ansamblu. Experiența de până acum ne-a demonstrat că cea mai bună  investiție tot în oameni rămâne. Oameni cu care împărtășim aceleași valori și aceeași pasiune. Oameni cu experiență și rezultate remarcabile în domeniu.

4 aspecte importante de luat în considerare atunci când alegeți un ERP pentru hoteluri și restaurante CITEȘTE ȘI 4 aspecte importante de luat în considerare atunci când alegeți un ERP pentru hoteluri și restaurante

Liviu este cea mai potrivită persoană pentru acest rol și sunt foarte fericit că a acceptat această provocare. Este un lider cu o experiență vastă în management general și cu precădere în domeniul materialelor de construcții și are o puternică orientare strategică și o pasiune
pentru a lucra în echipă, atuuri care sunt foarte valoroase în atingerea potențialului ROCA Industry”, spune pentru Profit.ro Rudolf Vizental, CEO ROCA Investments.

Cemacon Zalău și-a majorat, în primele 9 luni ale acestui an, cifra de afaceri brută cu 41,86%, la 143,22 milioane lei, de la 100,96 milioane lei, în exercițiul financiar precedent, iar în aceeași perioadă câștigul pretaxare EBITDA a urcat cu 52,46%, la 54,46 milioane lei, de la 35,72 milioane lei. 

Cemacon este controlată în proporție de 94,49% de fondatorii Dedeman, frații Dragoș și Adrian Pavăl, prin Pavăl Holding și PIF Industrial.

viewscnt
Afla mai multe despre
cemacon
paval holding
dedeman
bvb
bursa