Noii proprietari portughezi ai Stirom schimbă denumirea companiei

Noii proprietari portughezi ai Stirom schimbă denumirea companiei
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 6 mar 2018

Grupul portughez BA Vidro, care în toamna anului 2016 a cumpărat producătorul de articole din sticlă Stirom, a decis acum să schimbe denumirea companiei în BA Glass România. Luna trecută, acțiunile Stirom au fost retrase de la tranzacționare de portughezi.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

 BA Vidro a cumpărat compania de la grupul elen YIOULA în 2016 și a trecut între timp de o deținere de 90%.

AAGES Târgu Mureș a inginerului Molnar, în expansiune după un succes la bursă în doar 2 zile: a găsit clienți în Germania, Ungaria și Tunisia, producția este acoperită pe semestrul I CITEȘTE ȘI AAGES Târgu Mureș a inginerului Molnar, în expansiune după un succes la bursă în doar 2 zile: a găsit clienți în Germania, Ungaria și Tunisia, producția este acoperită pe semestrul I

Portughezii controlează Stirom prin compania MGL Mediterranean Glass.

Cu noii proprietari portughezi, Stirom a avut o profitabilitate în creștere. Astfel, compania a avut în primele 9 luni ale anului trecut vânzări de bunuri de 205,86 milioane lei, în scădere cu 5,69% față de cele de 218,28 milioane lei din perioada similară din 2016. În pofida acestui declin al afacerilor, rezultatul net a crescut cu 58,14%, la 30,11 milioane lei, de la 19,04 milioane lei.

După primul semestru din 2017, compania obținuse un câștig net de 20,80 milioane lei, cu 77,02% mai mare decât la S1 2016.

viewscnt
Afla mai multe despre
stirom
bvb
bursa
ba vidro
yioula
asf
albalact
elvila
aages
digi
sphera
medlife