Participare bună în oferta de răscumpărare de la SIF Moldova

Participare bună în oferta de răscumpărare de la SIF Moldova
Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 11 iul 2018

Investitorii au realizat plasamente consistente în oferta de buy-back de la SIF Moldova și vor primi bani pentru abia a 12-a parte din acțiunile puse în vânzare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Oferta publică de răscumpărare derulată de SIF Moldova pentru un număr de 11,00 milioane acțiuni, reprezentând 1,08% din capitalul social, a fost închisă cu succes, în condițiile unei suprasubscrieri consistente. Conform comunicării intermediarului operațiunii, casa de brokeraj Ieba Trust, investitorii vor primi 845 de acțiuni la fiecare 10.000 de acțiuni subscrise, rata de alocare fiind de 0,0845347586.

Plasamentele au fost realizate în perioada 20 iunie – 10 iulie, iar, la prețul anunțat al ofertei de 1,8180 lei/acțiune, operațiunea de piață se ridică la 20,00 milioane lei (4,29 milioane euro).

Ce condiții obține SIF Transilvania pentru a ieși din acționariatul IAR Brașov. Noul raport de evaluare vine cu un preț cu aproape 20% mai mare la producătorul de elicoptere CITEȘTE ȘI Ce condiții obține SIF Transilvania pentru a ieși din acționariatul IAR Brașov. Noul raport de evaluare vine cu un preț cu aproape 20% mai mare la producătorul de elicoptere

Nivelul ridicat de participare se explică prin faptul că prețul ofertei este cu 31,74% peste ultima valoare de închidere, de 1,3800 lei/acțiune.

Programe de răscumpărări mai sunt derulate sau au fost aprobate de acționari și în cazul altor fonduri închise listate la cota BVB, respectiv Fondul Proprietatea (FP), SIF Banat Crișana (SIF1), SIF Transilvania (SIF3) și SIF Oltenia (SIF5).

viewscnt
Afla mai multe despre
sif moldova
ieba trust
bvb
bursa
fondul proprietatea
sif transilvania
sif banat crișana
sif oltenia