SafeTech Innovations semnează un contract cu o valoare cât un sfert din veniturile anului trecut

SafeTech Innovations semnează un contract cu o valoare cât un sfert din veniturile anului trecut

Victor Gânsac

Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 12 iun 2023

Listată în anul 2021, compania de securitate cibernetică Safetech încheie o înțelegere pe 3 ani pentru care ar urma să încaseze 2,3 milioane euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Soluții pentru dezghețarea piețelor financiare, dezvoltarea bursei, a emitenților și instrumentelor disponibile vor fi dezbătute la Profit Piața de Capital.forum. Evenimentul, programat pe 13 iunie, de la ora 10.00, este organizat cu sprijinul Bursei de Valori București, al Băncii Transilvania și al ING Bank România, urmând a fi transmis live pe Profit News TV

SafeTech Innovations (SAFE) semnează un contract care este în măsură să apropie compania de cifra de afaceri bugetată de 58,10 milioane lei pentru anul în curs. Firma ar urma să livreze servicii de securitate cibernetică pentru o perioadă de 3 ani către o companie neafiliată, dar cu identitate nedivulgată, contra sumei de 2,356 milioane euro (11,67 milioane euro) fără TVA.

Tot astăzi, însă, a fost anunțat că SafeTech Innovations a semnat un parteneriat cu Phriendly Pishing, o companie globală specializată în furnizarea de soluții de training de securitate cibernetică și simulare de tip phishing. În urma acestui parteneriat, Safetech Innovations devine distribuitorul în Europa și Marea Britanie al soluțiilor furnizate de Phriendly Phishing.

Valoarea contractului nu numai că este echivalentul a aproape un sfert din veniturile totale de 48,20 miliopane lei realizate în anul 2022, dar reprezintă și o sumă egală cu o treime din cifra de afaceri netă de 34,93 milioane lei obținută în același exercițiu financiar.

ULTIMA ORĂ Listarea Hidroelectrica la Bursă este așteptată în iulie CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Listarea Hidroelectrica la Bursă este așteptată în iulie

La jumătatea lunii mai, firma de securitate cibernetică, care îi are ca acțioanri principali pe directorul general Victor Gânsac și pe Paul Rusu, a mai anunțat semnarea unui contract cu o valoare de 790.000 de lei.

Anul trecut, SafeTech Innovations – companie listată în 2021 și promovată la cota pieței reglementate în urmă cu 4 luni – a obținut un profit net de 10,50 miloane lei. La ultimul preț de la BVB, de 3,05 lei/acțiune, capitalizarea bursieră a companiei se ridică la 202,82 milioane lei (41,00 milioane euro).

viewscnt
Afla mai multe despre
safetech innovations
bvb
bursa