SIF Banat-Crișana demarează ofertă de răscumpărare ușor peste prețul de piață

SIF Banat-Crișana demarează ofertă de răscumpărare ușor peste prețul de piață
Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 10 feb 2023

Într-o politică promovată constant de fondurile alternative de investiții, SIF Banat-Crișana inițiază de săptămâna viitoare o operațiune de buy-back.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a avizat favorabil derularea în perioada 16 februarie – 1 martie a unei oferte publice de răscumpărare de către SIF Banat-Crișana (SIF1) pentru un număr de 1,87 milioane acțiuni proprii, reprezentând 0,3685% din totalul titlurilor.

Operațiunea de piață este promovată la prețul de 2,52 lei/acțiune, cu 3,70% peste cotația de închidere de 2,4300 lei/acțiune de la BVB. La respectivul nivel și în cazul unei subscrieri integrale valoarea ofertei intermediate de IFB Finwest ar urma să se ridice la 4,71 milioane lei (aproape 1 milion de euro).

PROFIT NEWS TV Daniela Șerban, președinte ARIR, despre indicatorul Vektor: Anul acesta accentul se va pune pe raportarea rezultatelor financiare și calitatea acestora / Adrian Tănase, BVB: Piața noastră are potențial CITEȘTE ȘI PROFIT NEWS TV Daniela Șerban, președinte ARIR, despre indicatorul Vektor: Anul acesta accentul se va pune pe raportarea rezultatelor financiare și calitatea acestora / Adrian Tănase, BVB: Piața noastră are potențial

Tot din structura indicelui BET-FI, Fondul Proprietatea (FP) demarează o ofertă de buy-back pentru un număr de 2,25 milioane de acțiuni proprii, reprezentând 3,61% din capitalul social, la prețul de 2,1900 lei/acțiune.

Evergent Investments (EVER), fosta SIF Moldova, a derulat, de asemenea, la cumpăna dintre ani, o ofertă publică de răscumpărare în care a achiziționat 2,04% din acțiunile proprii, suma plătită ridicându-se la 27,67 milioane lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
sif banat crisana
bvb
bursa
evergent investments
fondul proprietatea