XTB reintroduce în ofertă Acțiuni clasice

XTB reintroduce în ofertă Acțiuni clasice

Omar Arnaout, CEO al grupului XTB

scris 21 mar 2018

XTB, broker internațional listat la bursa din Varșovia, reintroduce în oferta sa noi produse de pe piețele reglementate - Acțiuni clasice, instrumente ce vor putea fi accesate de către investitorii români, fără comision.

Caracterul de noutate al ofertei este conferit de posibilitatea de a investi în Acțiuni clasice, și nu în instrumente CFD, listate pe cele mai mari burse din lume, fără comision. Investitorul poate efectua 5 tranzacții în limita a 30000 euro fără comision, în fiecare lună. Clienții români pot alege dintre cele peste 1500 de acțiuni de pe 16 burse inclusiv New York Stock Exchange, Nasdaq, London Stock Exchange, Deutsche Borse, GPW și multe altele. Este o oportunitate excelentă pentru investitorii în acțiuni, care pot acum investi în piețele globale la costuri mult mai mici.

În plus, există și alte elemente importante ce fac această ofertă foarte atractivă pentru investitori.

Alte avantaje:

  • Marjă adițională din acțiunile cumpărate, ce poate fi folosită pentru tranzacționarea CFD-urilor
  • Platformă de tranzacționare avansată și ușor de utilizat
  • Posibilitatea de a retrage fonduri imediat după închiderea poziției (T+0)

În cele din urmă, atractivitatea noii oferte este completată de platforma de tranzacționare premiată a XTB. Inovatoare, intuitivă și complet personalizabilă, xStation5 le permite investitorilor și traderilor să creeze mediul de tranzacționare potrivit stilului lor. Platforma este disponibilă pe desktop, smartphone, tabletă și chiar smartwatch, și permite investiții în acțiuni, fără comision, oricând. Platforma este extensia perfectă a acestei oferte, și un instrument necesar oricărui investitor în acțiuni.

Omar Arnaout, CEO al grupului XTB a declarat: “Suntem foarte bucuroși să putem oferi clienților Acțiuni clasice. Acum clienții noștri pot tranzacționa acțiuni globale listate pe 16 burse globale, toate prin intermediul unei singure platforme de tranzacționare: xStation 5. Este foarte important pentru clienții noștri să poată investi și tranzacționa pe segmente diferite de piață, fără să fie nevoiți să apeleze la brokeri diferiți sau să folosească platforme de tranzacționare diferite.”

viewscnt
Afla mai multe despre
xtb
advertorial
actiuni