Premieră în România: Poți să vezi toate conturile de la bănci în aceeași aplicație și cum ai cheltuit banii

Premieră în România: Poți să vezi toate conturile de la bănci în aceeași aplicație și cum ai cheltuit banii
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 10 dec 2018

Ai conturi la mai multe bănci și vrei să le vezi pe toate la un loc, într-o singură aplicație? Vrei să știi câți bani ai, ce tranzacții ai făcut și pe ce ai cheltuit banii? BRD a inclus în aplicația de mobile banking MyBRD Mobile opțiunea ContAll, care permite, în premieră în România, adăugara conturilor de la mai multe bănci într-o singură aplicație.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Să ai conturi la mai multe bănci îți permite să gestionezi mai bine cheltuielile cu comisioanele pentru transferuri și retrageri, pe cele cu dobânzile la cardurile de credite sau să profiți de randamentele mai mari la depozite. Mai ales că administrarea conturilor și cardurilor este, în ziua de azi, foarte ieftină sau gratuită la majoritatea băncilor.

Una dintre problemele celor care au banii puși la mai multe bănci, fie că vorbim de conturi curente, conturi de economii sau depozite la termen, este că pentru fiecare bancă în parte există o aplicație diferită, în care trebuie să intri pentru a verifica și lucruri simple, precum soldul disponibil (care este, de altfel, și cel mai frecvent motiv pentru care utilizatorii deschid aplicațiile de mobile sau internet banking).

Premieră în România: Poți să vezi toate conturile de la bănci în aceeași aplicație și cum ai cheltuit banii

BRD Societe Generale a lansat, însă, o opțiune pentru clienții săi care permite vizualizarea, într-un singur loc, a produselor de la alte bănci.

Prin BRD ContAll, serviciu disponibil în aplicația MyBRD Mobile, poți să vezi soldul disponibil din conturile de la alte bănci, fie că vorbim de conturi curente, conturi de economii, depozite la termen, ori de conturi aferente cardurilor de credit. Poți, de asemenea, să urmărești tranzacțiile din trecut pentru fiecare produs în parte, inclusiv pe cele în curs de decontare.

Vezi pe ce s-au dus banii

O caracteristică importantă pentru gestionarea banilor e că tranzacțiile sunt împărțite pe categorii. Astfel, poți să vezi câți bani ai cheltuit, de pe toate cardurile și conturile, indiferent de bancă, pe mâncare, pe transport, pe călătorii sau ieșiri în oraș, printre altele. Vrei să faci economii? Poți afla ușor unde te-ai întins cu plățile.

Momentan pot fi conectate conturile deschise la cele mai mari bănci din România: BRD, Banca Transilvania, BCR, ING Bank și Raiffeisen Bank – însă se lucrează la extinderea listei de bănci eligibile.

Pentru a conecta aplicația BRD cu conturile deschise la alte bănci trebuie introdus user ID-ul și parola necesare conectării la aplicația de internet banking a băncilor respective. Datele pot fi șterse în orice moment din MyBRD.

Banca spune că datele de autentificare nu sunt păstrate pe serverele sale, iar cele privind soldurile și tranzacțiile sunt criptate și în siguranță, find protejate de măsuri fizice, electronice și operaționale, care previn divulgarea datelor.

BRD lucrează la extinderea funcționalităților, inclusiv prin oferirea posibilității de a face, din interiorul aplicațiilor, transferuri între conturi.

BRD Groupe Societe Generale are peste 1,5 milioane de clienți cu contracte de banking digital în România. Banca avea active de 53 de miliarde de lei la finele lunii septembrie, fiind pe locul 3 în sistem. Clienții au acces la o rețea de 745 de unități 1.500 ATM-uri BRD.

viewscnt
Afla mai multe despre
brd
mybrd mobile
contall