Profit în creștere pentru Libra Internet Bank

Profit în creștere pentru Libra Internet Bank
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 apr 2019

Libra Internet Bank a obținut un profit net de 95,8 millioane lei în 2018, cu 61% mai mult față de anul precedent. Totodată, activele totale au ajuns la 5,46 miliarde lei, reprezentând o creștere de 18%.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Fondurile atrase de la clienți au depășit 4,75 miliarde lei (creștere de 16%), marea majoritate a depozitelor fiind constituite prin internet banking. Totodată, soldul creditelor - ajuns la 3,25 miliarde lei - a crescut cu peste 20% anul trecut, dovedind sprijinul puternic pe care banca îl oferă dezvoltării afacerilor din economia românească.

UniCredit va plăti 1,3 miliarde de dolari în SUA, iar o divizie germană a băncii va recunoaște că a încălcat sancțiunile împotriva Iranului CITEȘTE ȘI UniCredit va plăti 1,3 miliarde de dolari în SUA, iar o divizie germană a băncii va recunoaște că a încălcat sancțiunile împotriva Iranului

Libra Internet Bank a ajuns la o cotă de piață de 1,21% la finalul anului 2018.

Banca are o rețea de 52 sucursale și 3 centre IT de dezvoltare în țară. Libra oferă de asemenea produse și servicii specializate clienților din zona profesiilor liberale, agribusiness și dezvoltatorilor de proiecte rezidențiale.

Libra Internet Bank a fost înființată în 1996. Din 2003, banca face parte din grupul american de investiții New Century Holdings (NCH), unul dintre cei mai importanți investitori din Europa Centrală și de Est.

viewscnt
Afla mai multe despre
libra internet bank
profit