Provident are peste 4.500 de angajați în România, devenind cel mai mare angajator britanic

Provident are peste 4.500 de angajați în România, devenind cel mai mare angajator britanic
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 mar 2016

Compania financiară Provident România are, în prezent, peste 4.500 de angajați, devenind cel mai mare angajator britanic din România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit comunicatului, creșterea numărului de angajați vine după ce, la sfârșitul anului trecut, compania a luat decizia de a-și angaja toți agenții de vânzări, respectiv 3.500 de persoane. Provident România intră, astfel, în topul primilor 50 de angajatori de pe piața locală.

"Angajarea tuturor agenților noștri ne va ajuta în viitor să oferim servicii mai bune clienților noștri și o stabilitate mai mare în ceea ce privește fluctuația de personal. Angajații Provident sunt, de fapt, cei mai buni ambasadori ai produselor și serviciilor oferite de noi, iar acest lucru este susținut de peste 800.000 de români care au ales să lucreze cu noi în cei 10 ani de când am intrat pe piața românească", a declarat Viktor Boczan, CEO Provident Financial Romania.

Din 2014, Provident Financial România a diversificat oferta de credite și a oferit reduceri de costuri pentru clienții fideli. În 2015, compania a lansat primul credit cu plata lunară și cu o valoare maximă de 10.000 de lei. Noile credite au scadențe lunare și se acordă pe o perioadă de 12, 15 sau 18 luni. Împrumuturile sunt oferite fără giranți și fără garanții în baza unei dovezi de reședință și a unui venit minim de 1.300 de lei.

Băncile rusești și-ar putea majora capitalul utilizând yuani CITEȘTE ȘI Băncile rusești și-ar putea majora capitalul utilizând yuani

În România, Provident Financial este prima instituție care, în primăvara anului 2006, a lansat în premieră împrumutul la domiciliu, pe baza unui model de afaceri cu o istorie de peste 130 de ani. Provident Financial România face parte din grupul britanic International Personal Finance (IPF), al doilea cel mai mare angajator britanic din Europa Centrală și de Est și una dintre cele mai puternice 250 de companii britanice listate la Bursa din Londra.

Numărul total de angajați la nivel de grup se ridică la peste 13.000. Grupul IPF activează în 13 țări din Europa și America de Nord și deservește peste 2,6 milioane de clienți.

Provident Financial România este o instituție financiară nebancară înregistrată în Registrul General al Băncii Naționale a României și face parte din grupul britanic International Personal Finance (IPF), unul dintre cei mai importanți furnizori de credite la domiciliu din Europa. Grupul are 2,6 milioane de clienți în 13 țări din Europa Centrală și de Est și în Mexic. IPF este unul dintre cei mai mari angajatori britanici din regiune și una dintre cele mai puternice 250 de companii internaționale listate la Bursa din Londra.

viewscnt
Afla mai multe despre
provident
viktor boczan