Rapperul Will.i.am a devenit consilier de strategie pentru compania bancară online Atom

Rapperul Will.i.am a devenit consilier de strategie pentru compania bancară online Atom
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 apr 2017

Rapperul Will.i.am, liderul trupei Black Eyed Peas, a devenit consilier de strategie pentru membrii consiliului de administrație de la Atom, o companie din Marea Britanie care oferă produse bancare online, informează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Atom reprezintă cea mai recentă incursiune în universul tehnologiei digitale pentru celebrul rapper devenit antreprenor, scrie News.ro.

În ultimii ani, Will.i.am a lansat o gamă de ceasuri inteligente în colaborare cu Deutsche Telekom și a încheiat parteneriate cu doi giganți din industria tehnologiei - Apple și Intel.

”Ambiția companiei Atom este aceea de a-i ajuta pe oameni să înțeleagă piața și să își administreze banii mai bine”, a declarat Will.i.am.

Atom, una dintre noile bănci online care încearcă să concureze cu tradiționalele bănci britanice, oferind servicii mai rapide, pe dispozitive mobile.

City Insurance a încercat să schimbe în instanță o amendă cu avertisment scris, dar cererea a fost respinsă CITEȘTE ȘI City Insurance a încercat să schimbe în instanță o amendă cu avertisment scris, dar cererea a fost respinsă

Potrivit unui comunicat de presă ce a fost dat publicității de compania britanică, cunoștințele pe care le deține rapperul Will.i.am în domeniul tehnologiei vor ajuta compania Atom să se extindă.

Banca Atom, cu sediul în Durham, a fost înființată în 2016 sub forma unor magazine de aplicații online și oferă clienților diverse servicii, precum depozit bancar și credit ipotecar, cu ajutorul unor intermediari.

William James Adams Jr, născut pe 15 martie 1975, cunoscut sub numele de scenă Will.i.am, este liderul grupului Black Eyed Peas, alături de care a lansat multe albume de succes și a câștigat numeroase trofee importante, inclusiv șapte premii Grammy. Este compozitor, cântăreț și actor, iar în ultimii ani s-a remarcat în calitate de dezvoltator al unor noi tehnologii ce ar putea fi utilizate în viitorul apropiat în alte domenii de activitate, precum modă, inginerie, jocuri video și industria spațială.

viewscnt
Afla mai multe despre
will.i.am
atom