Revolut depășește 250.000 de utilizatori în România

Revolut depășește 250.000 de utilizatori în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 mai 2019

Startup-ul fintech Revolut depășește pragul de 250.000 de utilizatori în România, iar țara noastră urcă pe locul al doilea în topul piețelor cu cea mai rapidă creștere, după Marea Britanie, și este cea de a cincea piață Revolut în Europa ca număr de utilizatori, după Marea Britanie, Franța, Polonia și Irlanda.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Fintech-ul britanic a înregistrat o creștere record pe piața locală, deschizând în prezent peste 1.200 de conturi pe zi. Utilizatorii serviciului apreciază simplitatea și transparența acestuia, precum și siguranța sporită datorată tehnologiei de ultimă generație care stă la baza produsului.

Sute de angajați au protestat în fața fabricii de vagoane marfă din Arad, nemulțumiți de salarii CITEȘTE ȘI Sute de angajați au protestat în fața fabricii de vagoane marfă din Arad, nemulțumiți de salarii

Vârsta medie a utilizatorului Revolut din România este de 32 ani, iar aceștia provin în principal din mediul urban, orașele cu cel mai mare număr de utilizatori fiind București, Cluj, Timișoara, Iași, Brașov și Constanța. 

Peste 70% dintre tranzacțiile efectuate de utilizatorii Revolut sunt locale, comercianții cu cel mai mare număr de tranzacții fiind OMV, Lidl, inmedio, McDonalds, Taxify, Auchan, Carrefour și Glovo.

Revolut a intrat pe piața din România în luna mai 2018.

Compania cu sediul în Londra a fost înființată în 2015 și are peste 4.000.000 de utilizatori în Europa. Revolut a obținut finanțări în valoare totală de 336 milioane de dolari de la investitori cunoscuți precum Index Ventures, Balderton Capital, Ribbit Capital sau DST Global.

viewscnt
Afla mai multe despre
revolut
card