Rezervele valutare ale Chinei au crescut peste așteptări

Rezervele valutare ale Chinei au crescut peste așteptări
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 mai 2023

Rezervele valutare ale Chinei au crescut peste așteptări în aprilie, la 3.205 miliarde de dolari, au arătat datele oficiale duminică, în timp ce dolarul a scăzut față de alte valute importante, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Rezervele valutare ale țării, cele mai mari din lume, au crescut cu 21 de miliarde de dolari, până la 3.205 miliarde de dolari luna trecută, în comparație cu 3.192 miliarde de dolari indicate de un sondaj al analiștilor Reuters și cu 3.184 miliarde de dolari în martie, scrie News.ro.

Legendarul miliardar american Warren Buffett nu-și poate imagina un default al datoriilor Statelor Unite CITEȘTE ȘI Legendarul miliardar american Warren Buffett nu-și poate imagina un default al datoriilor Statelor Unite

Yuanul a scăzut cu 0,63% față de dolar în aprilie, în timp ce dolarul a coborât luna trecută cu 0,94% față de un coș de alte valute importante.

China deținea 66,76 milioane de uncii de aur la sfârșitul lunii aprilie, în creștere de la 66,50 milioane de uncii la sfârșitul lunii martie.

Valoarea rezervelor de aur ale Chinei a crescut la 132,35 miliarde dolari la sfârșitul lunii aprilie, de la 131,65 miliarde dolari la sfârșitul lunii martie.

viewscnt
Afla mai multe despre
china
dolari