Șeful UniCredit dezminte speculațiile privind o posibilă fuziune cu Societe Generale

Șeful UniCredit dezminte speculațiile privind o posibilă fuziune cu Societe Generale
scris 18 sep 2018

UniCredit SpA se concentrează în întregime pe dezvoltarea organică, a afirmat marți directorul general al băncii italiene, Jean-Pierre Mustier, dezmințind speculațiile de pe piețe privind o posibilă fuziune cu grupul bancar francez Societe Generale, transmite Reuters.

Deutsche Bank ar putea transfera de la Londra la Frankfurt aproximativ trei sferturi din capitalul de 600 de miliarde de euro CITEȘTE ȘI Deutsche Bank ar putea transfera de la Londra la Frankfurt aproximativ trei sferturi din capitalul de 600 de miliarde de euro

"Vreau să insist cu faptul că UniCredit are un plan de transformare ce vizează în întregime dezvoltarea organică. Conducerea băncii este 100% dedicată acestui obiectiv", a declarat Mustier la o conferință desfășurată la Paris, scrie Agerpres.

Luna trecută, acțiunile UniCredit erau în creștere la bursa de la Milano, după ce un cotidian financiar a publicat un articol conform căruia cea mai mare bancă italiană a angajat un consultant pentru o posibilă fuziune cu grupul bancar francez Societe Generale, o tranzacție vehiculată prima dată în urmă cu doi ani.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
unicredit
societe generale