Tidjane Thiam va pleca de la Credit Suisse cu compensații de 30 de milioane de dolari

Tidjane Thiam va pleca de la Credit Suisse cu compensații de 30 de milioane de dolari
scris 14 feb 2020

Tidjane Thiam, directorul general al Credit Suisse, demis în urma scandalului de spionaj, va părăsi banca elvețiană și va primi compensații de 30 de milioane de franci elvețieni (30 de milioane de dolari), după ce va demisiona luna aceasta, au declarat pentru Reuters surse care au dorit să-și păstreze anonimatul.

Compensațiile pentru Thiam, care includ salariul, bonusul și opțiuni pentru acțiuni, marchează sfârșitul unei domnii de cinci ani la a doua mare bancă din Elveția, care se încheie în urma scandalului declanșat de operațiuni de spionaj ce ar fi vizat foști manageri, dar și organizația Greenpeace, scrie Agerpres.

FOTO-SPION Noua Dacia Logan, surprinsă pe șosele în teste, înainte de lansarea de la Paris. Este pentru prima dată când Logan 3 apare în public CITEȘTE ȘI FOTO-SPION Noua Dacia Logan, surprinsă pe șosele în teste, înainte de lansarea de la Paris. Este pentru prima dată când Logan 3 apare în public

Tidjane Thiam, în vârstă de 57 de ani, a dezmințit că ar fi fost la curent cu operațiunile de spionaj.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
tidjane thiam
credit suisse