UniCredit Consumer Financing extinde încă trei ani finanțările acordate prin magazinele Altex

UniCredit Consumer Financing extinde încă trei ani finanțările acordate prin magazinele Altex
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 iun 2018

Consumer Financing și Altex prelungesc cu trei ani parteneriatul prin care instituția financiare acordă finanțare în magazinele Altex și Media Galaxy din toată țara. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Clienții, în baza unei documentații simplificate, pot să aplice pentru finanțarea produselor la Biroul de Rate din magazinele Altex sau Media Galaxy. Oferta se adresează persoanelor cu vârste cuprinse între 18 și 75 de ani, vârsta până la care creditul trebuie rambursat în întregime. 

Confirmare: Grupul financiar polonez Aforti intră în România cu divizia Finance, furnizor de credite nebancare pentru IMM. Divizia a avut recent cel mai bun rezultat din istorie CITEȘTE ȘI Confirmare: Grupul financiar polonez Aforti intră în România cu divizia Finance, furnizor de credite nebancare pentru IMM. Divizia a avut recent cel mai bun rezultat din istorie

UniCredit Consumer Financing IFN SA este parte a grupului UniCredit Bank din România și și-a început activitatea în 2008. Specializată în finanțarea persoanelor fizice, instituția financiară oferă credite de nevoi personale fără ipotecă și carduri de credit prin rețeaua de sucursale a UniCredit Bank, prin rețeaua UniCredit Consumer Financing și prin rețeaua de parteneri comerciali, precum și credite auto.

Recent, retailerul electro-IT Altex, controlat de omul de afaceri Dan Ostahie, a ansat o platformă de creditare digitală, dezvoltată cu TBI Credit, parte a TBI Bank.

viewscnt
Afla mai multe despre
unicredit consumer financing
altex