FintechOS își întărește echipa de management prin cooptarea lui Dan Brătășanu, fost la Deutsche Bank și GambIT Digital

FintechOS își întărește echipa de management prin cooptarea lui Dan Brătășanu, fost la Deutsche Bank și GambIT Digital
scris 24 sep 2020

FintechOS, furnizor global de tehnologie pentru domeniul financiar-bancar și al asigurărilor, anunță cooptarea lui Dan Brătășanu (32 de ani) în echipa de management, pe poziția de Business Analysis and Solution Architecture Director la nivelul Europei Centrale și de Est.

Cu peste 10 ani de experiență în analiza de business, Dan Brătășanu s-a specializat în banking și fintech. Anterior a mai lucrat la Deutsche Bank și GambIT Digital.

VIDEO Ford produce la Craiova Puma ST, primul SUV Ford Performance din Europa CITEȘTE ȘI VIDEO Ford produce la Craiova Puma ST, primul SUV Ford Performance din Europa

„Este cel mai bun moment pentru noi să atragem oameni valoroși în echipă, cu o cunoaștere la firul ierbii a industriei și a arhitecturii de business în organizațiile financiare. Credem că aceasta este prioritatea numărul unu în relația cu clientul, dat fiind că cererea pentru soluții la cheie este în creștere. Îi asigur pe clienții FintechOS că vor beneficia nu doar de soluții tehnologice de ultimă generație, ci și de un know-how de business de elită, și de partenerul potrivit pentru migrarea afacerii lor spre o economie digitală”, a declarat Gareth Evans, Chief Delivery Officer in Engagement & Delivery al FintechOS, care va lucra îndeaproape cu Dan Brătășanu.

Cooptarea lui Dan Brătășanu în echipa FintechOS are loc la scurt timp de la numirea în funcția de Chief Technology Officer a olandezului Remco Jorna, cu o vastă experiență în crearea de strategii IT și arhitecturi complexe de tip enterprise atât în domeniul bancar, cât și al asigurărilor. În ultimii 15 ani, Remco a lucrat în cadrul organizației Microsoft Global Account și pentru două mari companii olandeze de asigurări.

Lansată în 2018, FintechOS a reușit să atragă în portofoliul său mai mult de 40 de clienți din domeniul financiar-bancar și al asigurărilor din întreaga lume. Milioane de oameni la nivel global au acces acum la produse și servicii hiper-personalizate bazate pe tehnologia FintechOS.

În primul trimestru al anului 2020, FintechOS a înregistrat o creștere cu 300% a veniturilor anuale comparativ cu primele 3 luni din 2019. Totodată, FintechOS și-a dublat numărul de clienți noi de la declanșarea pandemiei.

În 2019, FintechOS a obținut o rundă de finanțare de tip Serie A în valoare de 14 millioane USD. Potrivit CB Insights, FintechOS s-a numărat printre cel mai bine finanțate startup-uri europene anul trecut.

viewscnt
Afla mai multe despre
fintechos
deutsche bank
dan brătășanu