Fortbet din Cipru preia operatorul român de jocuri de noroc Public Slots

Fortbet din Cipru preia operatorul român de jocuri de noroc Public Slots
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 feb 2017

Fortbet Holdings Limited din Cipru, parte din fondul de investiții Penta Investments, preia operatorul român de jocuri de noroc Public Slots, operațiunea fiind avizată de Consiliul Concurenței.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Fortbet face parte din grupul Penta Investments, fond de investiții pe termen lung în sectoare precum jocuri de noroc, servicii de administrare a clădirilor, servicii financiare, servicii în domeniul sănătății, imobiliare, retail, media.

În România, grupul Penta este prezent din 2015 în sectorul jocurilor de noroc, prin societățile Bet Zone S.R.L. – având ca obiect de activitate jocurile de noroc la distanță (pariuri în cotă fixă și tip cazino) și Bet Active Concept S.R.L. – având ca obiect de activitate jocurile de noroc tradiționale de tip pariuri în cotă fixă.

Vermantia a obținut prima licență pentru jocurile de noroc virtuale din România CITEȘTE ȘI Vermantia a obținut prima licență pentru jocurile de noroc virtuale din România

Public Slots România desfășoară activități de exploatare a mașinilor electronice cu câștiguri.

viewscnt
Afla mai multe despre
forbet
slots
jocuri
noroc