Fortech Investments intră în acționariatul easySales

Fortech Investments intră în acționariatul easySales

Ciprian Cazacu, cofondator easySales

Profit.ro
Profit.ro
scris 24 mar 2023

Fortech Investments, fond privat de investiții tip angel și partener strategic pentru startup-uri, intră în acționariatul platformei SaaS de management automatizat și centralizare a activităților de eCommerce easySales, cu un pachet minoritar.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

„Sprijinul Fortech Investments și experiența demonstrată pe piața românească ne vor impulsiona expansiunea și vor accelera dezvoltarea noastră deja planificată”, spune Ciprian Cazacu, cofondator easySales.

FOTO Arabesque lansează în România, cu un nou magazin MatHaus, cea mai mare platformă logistică CITEȘTE ȘI FOTO Arabesque lansează în România, cu un nou magazin MatHaus, cea mai mare platformă logistică

Platforma SaaS de management automatizat și centralizare a activităților de eCommerce este deja prezentă, în afara țării, în Bulgaria și Ungaria, iar anul acesta își va continua extinderea pe alte piețe externe. 

La finalul anului 2022, clienții din portofoliul easySales au listat circa 10 milioane de produse pe diferite platforme marketplace, au generat mai mult de 3 milioane de facturi și 3 milioane de documente de livrare, în mod automatizat, și au beneficiat de traduceri automate pentru 900.000 documentații de produse. Valoarea totală a comenzilor procesate prin easySales era, la finalul lunii decembrie, de circa 400 milioane euro. 

easySales a fost lansat în aprilie 2019.

viewscnt
Afla mai multe despre
fortech investments