Transavia pregătește achiziții din piață

Transavia pregătește achiziții din piață
scris 23 mar 2023

Producătorul de carne de pui Transavia, controlat de Ioan Popa, pregătește investiții masive în extinderea și eficientizarea operațiunilor, inclusiv prin achiziții de noi jucători din piață.

Astfel, în 3-4 ani, capacitatea de producție va atinge un nou nivel record pentru un sud-estul Europei, depășind borna de 200.000 de tone de carne de pui anual.

EXCLUSIV Grupul NCH Capital, reprezentat local de Siminel Andrei, discută cu cel mai mare manager de terenuri agricole din lume CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Grupul NCH Capital, reprezentat local de Siminel Andrei, discută cu cel mai mare manager de terenuri agricole din lume

„Pe 1 aprilie, aniversăm 32 de ani de la înființare. Știm exact unde vrem să ajungem pe termen mediu și lung, fiind deciși să ne extindem operațiunile cumpărând jucători din piață. De altfel, în acest moment suntem deja angrenați în negocieri pentru astfel de achiziții”, spune Ioan Popa.

Cea mai recentă investiție în acest sens a fost inițiată în 2022, de aproximativ 35 de milioane de euro, pentru producerea de până la 100% din energia necesară operațiunilor, până la finalul acestui an.

Compania are în prezent o capacitate de abatorizare de 30.000 de capete/oră.

EXCLUSIV Gigantul american Corteva Agriscience își extinde depozitul din România, după ce și-a mărit și fabrica CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Gigantul american Corteva Agriscience își extinde depozitul din România, după ce și-a mărit și fabrica

Transavia deține brandurile Fragedo, Libertan, Papane, având în prezent circa 2.300 de angajați în 30 ferme de creștere a păsărilor, 4 ferme de producție vegetală, fabrica de nutrețuri combinate, 3 abatoare și fabrica de procesare a cărnii.

În ferme, localizate în 8 județe din România, sunt produse anual peste 100.000 de tone de carne de pui. Aproximativ 30% la sută din producția anuală a companiei merge către export.

viewscnt
Afla mai multe despre
transavia
carne pui