FOTO Bancă din România transformă cardurile expirate în țevi din plastic

FOTO Bancă din România transformă cardurile expirate în țevi din plastic
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 ian 2024

Anual, 6 tone de plastic, provenite din 1 milion de carduri de debit și credit expirate, pot fi recuperate și transformate în țevi din plastic.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

ING Bank România a început să renunțe la distrugerea tradițională a cardurilor sale în favoarea casării prin tăiere.

African Industries Group, controlat de familia indiană Gupta, anunță ce planuri are după ce a cumpărat noi ferme în România CITEȘTE ȘI African Industries Group, controlat de familia indiană Gupta, anunță ce planuri are după ce a cumpărat noi ferme în România

Propriu-zis, procesul are două faze: partenerul Austria Card SRL preia cardurile, iar materialul rezultat în urma tăierii va fi colectat și reciclat de firma de colectare și reciclare deșeuri Klausenburg Recycling în instalații specializate pentru a obține țevi din plastic.

“Încurajăm clienții ING Bank România, posesori de carduri fizice, să le returneze în oricare office ING la momentul expirării. În urma procesului de reciclare, cardurile vor fi redate folosului comun sub o altă formă, cea a țevilor din plastic”, spune Cristian Lia, Director Dezvoltare Carduri, ING Bank Romania. 

FOTO Bancă din România transformă cardurile expirate în țevi din plastic

viewscnt
Afla mai multe despre
banca
carduri
tevi
ing