FOTO Bosch extinde Centrul de Inginerie în București și lansează sute de angajări

FOTO Bosch extinde Centrul de Inginerie în București și lansează sute de angajări
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 apr 2022

Grupul german industrial Bosch își consolidează activitățile de dezvoltare în România și poziția strategică în cadrul rețelei sale globale de inginerie, prin extinderea Centrului de Inginerie în București, în cadrul sediului central al companiei. Aici, inginerii vor lucra la proiecte de ultimă generație pentru dezvoltarea de soluții în ariile mobilității automatizate, electrice și conectate, în cadrul unui model de lucru hibrid, flexibil.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pentru a susține această extindere, Centrul de Inginerie Bosch planifică o creștere a numărului de angajați în următoarea perioadă.

VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: În acest moment, atenția investitorilor se duce mai mult către zona de cripto. Bitcoin este în continuare favorizat CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: În acest moment, atenția investitorilor se duce mai mult către zona de cripto. Bitcoin este în continuare favorizat

Astfel, în acest an, compania va avea peste 400 de poziții deschise, în domeniul ingineriei software si hardware. 

FOTO Bosch extinde Centrul de Inginerie în București și lansează sute de angajări

În luna ianuarie, grupul german industrial Bosch a extins, prin divizia Service Solutions din Timișoara (BSO), segmentele de business, deschizând în oraș un hub global de achiziții.

FOTO Bosch extinde Centrul de Inginerie în București și lansează sute de angajări

Pentru a susține dezvoltarea continuă a operațiunilor sale, în 2021, Bosch Services Solutions din Timișoara a angajat aproximativ 600 de persoane specializate în domenii precum dezvoltare software, IT Help Desk, customer service, controlling, contabilitate, project management, logistică, achiziții și vânzări, dintre care 50 de specialiști lucrează exclusiv în cadrul noului departament.

În toamnă, compania a deschis a treia hală de producție în cadrul fabricii de componente electronice auto din Cluj.

Investiția totală în noua unitate de producție s-a ridicat la aproximativ 55 de milioane de euro. În fabrica din Cluj, lucrează în prezent peste 3.100 de angajați și se preconizează că acest număr va crește.

Anterior, Profit.ro a anunțat că Bosch va extinde producția în România, atât la unitatea din Cluj, cât și la cea din Blaj, și va construi încă o clădire de birouri pentru centrul de inginerie din Cluj-. Bosch va suplimenta și numărul de angajați, având în prezent deschise 580 de poziții.

În vară, Bosch a început construcția celei de-a doua clădiri de birouri pentru Centrul de Inginerie din Cluj, o investiție de 21 de milioane de euro.

Grupul Bosch este prezent pe piața din România de 25 de ani și are peste 8.000 de angajați în cinci entități.

Pe lângă centrul de cercetare – dezvoltare din Cluj și unitățile sale de producție pentru Soluții de mobilitate din Cluj și din Blaj, Bosch mai operează și o unitate de producție de tehnologie industrială, localizată de asemenea în Blaj, precum și un centru de servicii de externalizare a proceselor de afaceri (BPO) în Timișoara.

În București, Bosch operează un birou de vânzări pentru produsele sectoarelor Soluții de mobilitate, Bunuri de larg consum și Tehnologie pentru construcții și energie. În plus, o filială a BSH Hausgeräte GmbH, activă pe piața electrocasnicelor, are sediul, de asemenea, în capitală.

Grupul are aproape 400.000 de angajați în întreaga lume și vânzări anuale de peste 70 miliarde de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
bosch
bucurești