FOTO ESX atrage o investiție de 2 milioane de euro pentru continuarea dezvoltării in România și scalare internațională

FOTO ESX atrage o investiție de 2 milioane de euro pentru continuarea dezvoltării in România și scalare internațională

Andrei Trofin, CEO și fondator ESXAndrei Trofin, CEO și fondator ESX

Profit.ro
Profit.ro
scris 20 iun 2023

ESX, aplicație pentru centre sportive și săli de fitness lansată de antreprenorul român Andrei Trofin, atrage o investiție de 2 milioane de euro de la Fondul de investiții Catalyst Romania Fund II pentru continuarea dezvoltării in România și scalare internațională.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Aplicația acoperă aproximativ 500 de centre sportive și săli de fitness din România.

Operatorul armean de jocuri de noroc TotoGaming se extinde în România, cu ținta de a deveni unul dintre liderii pieței online CITEȘTE ȘI Operatorul armean de jocuri de noroc TotoGaming se extinde în România, cu ținta de a deveni unul dintre liderii pieței online

În ultimele 18 luni, compania ESX a crescut de aproximativ 10 ori, ajungând la rulaje lunare de aproape un milion de euro, mizând pe o soluție digitală all-in app de agregare a unui numar din ce în ce mai mare de centre sportive și de fitness din întreaga țară.

„Această infuzie de capital ne va permite să ducem ESX la următorul nivel în dezvoltarea sa, atât pe piața din România, cât și pe piețe internaționale. Suntem o echipă de 30 de oameni, având și business advisors cu multă experiență: Andrei Pitiș (fondator VectorWatch), Ana Maria Andronic (Managing Partner Andronic Law Offices), Gabriel Păunescu (fondator Naologic) și Raju Sarma (partener Boston Consulting Group), iar până la finalul anului ne propunem o dublare a numărului de angajați”, declară Andrei Trofin, CEO și fondator ESX.

ESX & Catalyst

ESX & Catalyst

ESX a realizat în 2022 o cifră de afaceri de 4 milioane de euro, înregistrând astfel o creștere de 400% față de anul precedent. 

ESX are o comunitate actuală de 200.000 de membri în peste 100 de orașe din România, iar utilizatorii platformei au avut acces de circa 3 milioane de ori la sălile partenere folosind aplicația.

VIDEO&FOTO PROFIT NEWS TV Povești cu Profit – Pionier al imobiliarelor verzi. Dezvoltatorul Forty Management schimbă fața Capitalei CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO PROFIT NEWS TV Povești cu Profit – Pionier al imobiliarelor verzi. Dezvoltatorul Forty Management schimbă fața Capitalei

Rețeaua de parteneri s-a extins de la 200 la 450 de centre sportive, în 80 de orașe din țară. Și echipa acestui startup a crescut proporțional cu nevoile afacerii, numărând în prezent 30 de persoane, de trei ori mai multe decât în 2020.

,,Vom investi în creșterea portofoliului de parteneri astfel incât să ajungem la peste 700 de săli în rețea în următorii doi ani. Ne vom concentra pe îmbunătățirea produsului și pe consolidarea segmentului B2B, prin care companiile pot oferi deja abonamentul ESX ca beneficiu salarial pentru angajați. Anul acesta, ESX va lansa și o platformă nouă de antrenori și nutriționiști, iar anul următor vom lansa produse de nutriție și antrenamente personalizate bazate pe inteligență artificială”, declară fondatorul ESX.

viewscnt
Afla mai multe despre
esx
săli de fitness