FOTO Regina Maria intră pe nișa veterinară

FOTO Regina Maria intră pe nișa veterinară
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 feb 2023

Rețeaua Regina Maria intră pe nișa veterinară, lansând un laborator de analize și imagistică.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Laboratorul va avea o capacitatea de procesare și analiză a probelor de până la 2.500 de teste pe zi și circa 650.000 teste anual. 

Rețeaua susține că laboratorul are capacitatea și logistica necesară de a colecta și analiza probe din întreaga țară.

FOTO Tranzacție surpriză în IT - Gigantul InvestCorp, cu investiții în Tiffany și Gucci și negocieri pentru AC Milan, condus de ex-președintele Băncii Naționale a Omanului, intră pe piața de software din România CITEȘTE ȘI FOTO Tranzacție surpriză în IT - Gigantul InvestCorp, cu investiții în Tiffany și Gucci și negocieri pentru AC Milan, condus de ex-președintele Băncii Naționale a Omanului, intră pe piața de software din România

Conform statisticilor publicate de Euromonitor la nivelul anului 2022, se estimează că îngrijirea sănătății animalelor va cunoaște o creștere rapidă în materie de dezvoltare, motivul pentru aceasta fiind atenția din ce în ce mai mare acordată de români sănătății și bunăstării animalelor lor de companie.

FOTO Regina Maria intră pe nișa veterinară

Mai mult, un studiu realizat de o companie privată în 2021 arată că deținerea de animale de companie se află pe un trend ascendent, iar dintre țările Uniunii Europene, România deține cel mai mare procent de gospodării cu pisici (48%) și câini (45%).

FOTO Regina Maria intră pe nișa veterinară

Ultimele date raportate la nivel național arată că în România există peste 8.800 medici veterinari, ce activează în aproximativ 5.500 de cabinete și clinici veterinare, spitale universitare și ferme zootehnice. 

viewscnt
Afla mai multe despre
regina maria
exavet