General Motors a început să livreze spitalelor primele sale ventilatoare medicale

General Motors a început să livreze spitalelor primele sale ventilatoare medicale
scris 18 apr 2020

General Motors a anunțat că a început să livreze primul lot de 54 de ventilatoare spitalelor din SUA care tratează pacienți care au dezvoltat forme severe de COVID-19, boala provocată de noul coronavirus, transmite Reuters.

Spitalul Franciscan Health Olympia Fields, din Olympia Fields, Illinois, și Weiss Memorial Hospitals din Chicago au primit fiecare 10 ventilatoare, arată news.ro.

Un al treilea lor format de 34 de ventilatoare vor fi livrate, sâmbătă, de UPS, Agenției Federale pentru Gestionarea Urgențelor, la aeroportul Gary/Chicago International Airport, pentru a fi distribuite altor spitale.

EXCLUSIV FOTO Biofarm pregătește valorificarea terenului pe care îl deține în centrul Bucureștiului. Aici poate fi construită o clădire cu opt etaje CITEȘTE ȘI EXCLUSIV FOTO Biofarm pregătește valorificarea terenului pe care îl deține în centrul Bucureștiului. Aici poate fi construită o clădire cu opt etaje

Livrările fac parte dintr-un contract atribuit GM de Departamentul pentru Sănătate și Servicii Umane, pentru livrarea a 30.000 de ventilatoare până la sfârșitul lunii august. Contractul este în valoare de 489,4 milioane de dolari.

GM colaborarează cu firma producătoare de ventilatoare Ventec Life Systems pentru producerea echipamentelor.

viewscnt
Afla mai multe despre
general motors
spitale
virus