Grupul financiar polonez XTB numește un nou director general al sucursalei din România

Grupul financiar polonez XTB numește un nou director general al sucursalei din România

Irina Cristescu

scris 28 ian 2019

Grupul financiar polonez X-Trade Brokers (XTB) a numit-o pe Irina Cristescu în funcția de director general al sucursalei din România, aceasta deținând anterior funcția de director general adjunct al companiei.

Schimbarea vine într-un moment semnificativ pentru grupul polonez, care, începând de anul acesta, spune că se repoziționează prin extinderea ofertei de produse și servicii a grupului și dezvoltarea de noi tehnologii, nemaifiind doar un broker european de instrumente derivate, ci o companie completă de investiții.

În noua sa funcție, Irina Cristescu îl înlocuiește pe Bogdan Albu, care a ocupat funcția de director general al companiei cinci mandate consecutive, între 2014 și 2018. 

Activele de la Pilonul II de pensii au crescut cu aproape 20% în 2018 CITEȘTE ȘI Activele de la Pilonul II de pensii au crescut cu aproape 20% în 2018

Irina Cristescu și-a început cariera în XTB punând bazele înființării sucursalei și implementând primele procese în România în 2008, de pe poziția de Customer Care & Compliance Manager, pe care a ocupat-o între 2008 și 2013. Din 2014 până în 2018 a deținut funcția de director general adjunct. 

X-Trade Brokers (XTB) este una dintre cele mai mari companii internaționale de brokeraj. Compania a fost înființată în Polonia în 2002, este prezentă în Europa și America Latină și în proces de extindere în Africa de Sud și Asia. XTB este listată pe piața principală a Bursei de Valori din Varșovia din 2016 si are peste 400 de angajați la nivel de grup.

viewscnt
Afla mai multe despre
xtb
irina cristescu