Grupul german Schaeffler deschide un nou centru de testare la Brașov

Grupul german Schaeffler deschide un nou centru de testare la Brașov
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 nov 2019

Grupul german Schaeffler a deschis la Brașov Centrul de Testare, care devine a doua clădire de R&D în cadrul campusului Schaeffler România, după cel inaugurat în 2012.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Decizia alegerii locației Centrului de Testare la Brașov s-a bazat pe rezultatele demonstrate și know-how-ul dovedit de-a lungul celor 15 ani de activitate, atât în R&D, cât și în producție, Schaeffler România fiind una dintre cele mai mari locații dintre cele 170 de locații ale Grupului german din întreaga lume.

Horia Cardoș pregătește 20 de supermarketuri agricole la nivel național, sub brandul Agroland CITEȘTE ȘI Horia Cardoș pregătește 20 de supermarketuri agricole la nivel național, sub brandul Agroland

Clădirea dispune de un etaj tehnic pentru asigurarea utilităților speciale testării de ultimă generație și va îndeplini cerințele de securitate a informației la cel mai înalt nivel, conform cerințelor stricte ale producătorilor din Automotive OEM.

Grupul Schaeffler este prezent în România din 2002, prin intermediul fabricii construite în localitatea Cristian, județul Brașov.  Compania are peste 4.000 de angajați în România și afaceri anuale de 1,7 miliarde lei (377 milioane euro).

Cu aproximativ 89.000 de angajați, Schaeffler este una dintre cele mai mari companii de familie din lume și, cu aproximativ 170 de locații in peste 50 de țări ce formează o rețea mondială de locații de producție, cu facilități de cercetare și dezvoltare, dar și divizii de vânzări.

viewscnt
Afla mai multe despre
centru de testare
brasov
schaeffler