Noul șef al turismului românesc - Răzvan Pîrjol, președinte al Bucharest Tourism Bord și fost manager general al diviziei hoteliere a Niro, dar și al Palatului Suter, cel mai luxos hotel din România

Noul șef al turismului românesc - Răzvan Pîrjol, președinte al Bucharest Tourism Bord și fost manager general al diviziei hoteliere a Niro, dar și al Palatului Suter, cel mai luxos hotel din România
Liviu Iancu
Liviu Iancu
scris 29 nov 2019

Emil-Răzvan Pîrjol, președinte al Bucharest Tourism Bord și fost manager general al diviziei hoteliere a Niro, dar și al Palatului Suter, cel mai luxos hotel din România, este noul șef al turismului românesc, după ce a fost numit secretar de stat în Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri. Pârjol a declarat pentru Profit.ro că are ca priorități o promovare mai eficientă a României, ca destinație turistică, rezolvarea problemei forței de muncă în turism și stimularea educației în domeniu și integrarea în industrie a absolvenților din domeniu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

După desființarea Ministrerului Turismului, acest domeniu este reprezentat de un departament din cadrul Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, condus de un secretar de stat. După mai multe zile de discuții în care s-au vehiculat diverse nume pentru acest post, el va fi ocupat de Răzva Pîrjol începând cu data de 4 decembrie. După ce fostul ministru al Turismului Bogdan Trif nu a avut nicio legătură cu domeniul, iar predecesorul său, Mircea Dobre, avusese contact cu turismul doar pentru că tatăl său deține două hoteluri, majoritatea celor care lucrează în acest sector își doreau la minister un reprezentant al branșei, ceea ce s-a și întâmplat odată cu numirea lui Pîrjol.

Răzvan Pîrjol, președintele Bucharest Tourism Board, preia conducerea nou createi divizii hoteliere din Niro Investment Group CITEȘTE ȘI Răzvan Pîrjol, președintele Bucharest Tourism Board, preia conducerea nou createi divizii hoteliere din Niro Investment Group

Contactat de Profit.ro, Pîrjol a declarat că are ca priorități promovarea mai eficientă a României ca destinație turistică, pentru că țara suferă la acest capitol, și rezolvarea problemei forței de muncă, în condițiile în care de câțiva ani turismul românesc se confruntă cu o gravă criză de personal. O altă prioritate este și stimularea educației în domeniu și integrarea în industrie a absolvenților școlilor de turism.

Pîrjol conduce de câteva luni nou-creata divizie hotelieră a Niro Investment Group, după ce anterior a fost manager general al Palatului Suter din București, considerat cel mai luxos hotel din România.

Pîrjol este și președinte al Bucharest Tourism Board, fiind absolvent și fost director al Glion Institute of Higher Education (GIHE) din Elveția, una din primele instituții de învățământ superior specializate în management hotelier la nivel mondial.

viewscnt
Afla mai multe despre
pirjol
sef
turism
minister
secretar de stat